Menu
Den russiske skiskytteren Aleksandr Loginov på joggetur med en lagkamerat etter en politirazzia lørdag. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Loginov ut på joggetur etter VM-razzia

Italiensk politi gjennomførte lørdag morgen en aksjon mot hos deler av den russiske VM-troppen i skiskyting. Hotellet ble beleiret av mediefolk etter kort tid.

Av NTB | 22.02.2020 10:31:24

Sport: Aleksandr Loginov bekrefter ifølge VG at politifolkene var på hans rom. Der skal det ha blitt beslaglagt datautstyr, mobiltelefoner og våpen.

– De tok geværene våre som om vi var kriminelle. Jeg ba om å få en tolk, men fikk beskjed om å sitte stille, sier Loginov til Match TV.

Russiske ledere bekrefter overfor Ria Novosti at det er foretatt en razzia på deres hotell.

Kort etter at nyheten sprakk, var løperhotellet Bad Salomonsbrunn i Anterselva omringet av TV-team og reportere. Noen av de russiske lederne ble med til politistasjonen etter razziaen, men Loginov oppholdt seg på hotellet før han la ut på en joggetur litt over ti.

Han skal etter planen gå VM-stafett lørdag. Han er tidligere i karrieren tatt for bruk av det ulovlige stoffet EPO og var utestengt i perioden 2014-16.

Loginov tok gull på sprinten og bronse i jaktstarten for noen dager siden. I et intervju med NRK etter seiersløpet sa Tarjei Bø følgende:

– Han fortjener ikke å være her.

Flere andre løpere var også kritiske til at Loginov fikk delta i VM.

(©NTB)

Flere nyheter: