Menu
Det skal ha blitt sunget om stadiontragedier i borteseksjonen da Liverpool tok imot Manchester City søndag. Foto: Jon Super / AP / NTB

Liverpool skuffet over City-tilhengere: – Stygge rop om stadiontragedier

Liverpool har i etterkant av 1-0-seieren over Manchester City søndag lagt ut en melding der de sier at bortesupporterne harselerte med stadiontragedier.

Av NTB | 16.10.2022 20:51:06

Sport: I tillegg til at det skal ha blitt hørt rop fra borteseksjonen, skal det også være tegnet med graffiti om det samme temaet.

«Vi er dypt skuffet over å høre stygge rop om stadiontragedier fra borteseksjonen under dagens kamp på Anfield. Veggene i borteseksjonen ble også utsatt for hærverk med graffiti av lignende karakter», heter det i en uttalelse på klubbens nettsider.

«Vi vet hvilken innvirkning det kan ha på familier, overlevende og alle tilknyttet til slike katastrofer. Vi jobber med relevante myndigheter og vil også samarbeide med Manchester City for å gjøre vårt ytterste for å sikre at disse sangene blir utryddet fra fotballen», heter det videre.

97 Liverpool-supportere døde etter trengsel på Hillsborough Stadium i Sheffield i 1989. 96 var lenge det offisielle tallet, men i senere år har ytterligere én blitt lagt til på listen.

(©NTB)