Menu
Her setter Sadio Mané inn 1-0. Foto: Nick Potts / Pool via AP / NTB

Liverpool rotet bort to poeng mot bunnlaget West Bromwich

Liverpool kunne ledet med både to og tre mål mot et lavtliggende West Bromwich søndag, men det var gjestene som scoret kampens andre mål. Dermed endte det 1-1.

Av NTB | 27.12.2020 19:38:01

Sport: De fleste regnet med at Liverpool kom til å vinne komfortabelt mot bunnlaget West Bromwich søndag, og da hjemmelaget tok ledelsen tidlig, så det enda lysere ut for Jürgen Klopp og co.

For 1-0-scoringen etter elleve minutter var av det lekre slaget. Joel Matip slo en millimeterpresis pasning til Sadio Mané, som dempet ballen på brystet og hamret den i nettaket fra kloss hold.

Det var senegaleserens andre mål på to kamper etter at han også scoret ett av sju mål da Liverpool knuste nevnte Palace 7-0 19. desember.

Scoringen var Manés 90. i Premier League. Kun to afrikanere har scoret flere – Didier Drogba med 104 og Emmanuel Adebayor med 97.

Hjemmelaget hadde flere gode muligheter til å score både ett og to mål til mot et meget lavtliggende West Brom, men kampens andre mål var det Sam Allardyce og co. som gjorde.

Matheus Pereira slo et lekkert innlegg fra høyre, og midt i boks dukket midtstopper Semi Ajayi opp. Han headet ballen i mål, via stolpen, til 1-1.

Roberto Firmino fikk en eventyrlig mulighet på overtid da han fikk stå fri og heade fra fem meter, men forsøket ble mesterlig reddet av Sam Johnstone. Dermed endte det 1-1.

Det ene poenget gjør at Liverpool nå har 32 poeng etter 15 runder. Everton på 2.-plass er bare tre poeng bak, mens Leicester er poenget bak Everton med like mange kamper.

(©NTB)

Flere nyheter: