Menu
Liverpool må greie seg uten lagkaptein Jordan Henderson (til v.) tre ukers tid som følge av hamstringskaden han pådro seg i mesterligatapet mot Atlético Madrid. Foto: Manu Fernandez, AP / NTB scanpix

Liverpool blir uten Henderson tre ukers tid

Liverpool må greie seg uten lagkaptein Jordan Henderson de neste tre ukene som følge av hamstringskaden han pådro seg i mesterligatapet mot Atlético Madrid.

Av NTB | 21.02.2020 15:01:20

Sport: Det sa manager Jürgen Klopp på fredagens pressekonferanse før mandagens kamp mot West Ham.

– Det kunne vært verre. Det er ulik alvorlighetsgrad på hamstringskader. Se på Harry Kane, for eksempel. Tre uker er ikke så ille. Det er ikke greit, men vi er likevel heldige, sa Klopp.

Henderson har vært meget god for Liverpool denne sesongen, og britiske bookmakere har gjort ham til favoritt til å bli kåret til årets spiller i spillerforeningens avstemning.

Liverpool har ikke tapt i Premier League siden januar i fjor og er nå oppe i 44 kamper på rad, den nest lengste rekke uten tap i engelsk fotball noensinne. Arsenals rekord på 49 er innen rekkevidde.

Nå kommer laget rett fra et tap, og det er en uvant opplevelse for Klopps menn.

– Forskjellen er enorm. Det er solskinn og øsregn, og det er slik det bør være. Om du ønsker suksess så må det føles fælt å tape, og slik føltes det også i Madrid. Vi vil rette det opp søndag selv om det er en annen turnering, sa Klopp.

– Vi vil ha tilbake seiersfølelsen. Jeg tror ikke vi har glemt hvordan det føles å ha en seiersrekke.

(©NTB)

Flere nyheter: