Menu
Kostas Tsimikas og Luis Díaz depper etter en sløst Liverpool-sjanse i 0-0-kampen borte mot Everton. Foto: Jon Super / AP / NTB

Liverpool avga poeng igjen – intenst derby endte målløst

Poengene tikker sakte inn for Liverpool. Med 0-0 borte mot bynabo Everton har de rødkledde kun vunnet to av seks Premier League-kamper.

Av NTB | 02.09.2022 15:30:53

Sport: Liverpool har et godt stykke bak gullskjemaet. Hittil har laget kun tatt halvparten av 18 mulige poeng.

Lørdag hadde de noen enorme sjanser til å slå hull på Everton, men flere treff i metallet og kjemperedninger fra Jordan Pickford sto i veien. Samtidig var ikke vertene ufarlige.

Conor Coady trodde han hadde gitt Everton ledelsen med overkant av 20 minutter igjen, men nysigneringens scoring ble annullert etter en lang VAR-sjekk.

Kort tid før bød målvaktene i begge ender av banen på spill av ypperste merke. Først ryddet Pickford unna flere Liverpool-kanonader på hjørnespark. Så tvang debutanten Neal Maupay fram en Alisson-redning.

Everton kom best ut fra start og fikk publikum med seg. Med et aggressivt gjenvinningsspill greide vertene å sette litt trykk på Liverpool, og etter en drøy halvtime var Tom Davies et stolpetreff unna 1-0.

De rødkledde naboene kviknet ordentlig til på tampen av første omgang. Da ble det plutselig hett rundt ørene på Pickford. Han fistet et skudd fra Darwin Núñez i metallet slik at ballen spratt ut i boksen igjen. Der ble den fanget opp av Luis Díaz, som siktet mot motsatt kryss og traff aluminiumen.

(©NTB)