powergym
Menu

Litt å gjøre i natt også

Trusler mot politiet, par med narkotika, bilkjøring i narkorus og bilbrann på Urangsvåg. Dette er blant overskriftene i nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 09.04.2016 06:18:55

Trusler mot politiet
En ung mann ble i natt pågrepet og anmeldt etter at han fremsatte trusler mot politiet. Det var ved 03.20-tiden i natt at politiet pågrep en mann i 20-årene. Han ble innsatt i varetekt og anmeldt for å ikke etterkomme pålegg gitt av politiet, samt trusler mot politiet, opplyser operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt.

Par med narkotika
To personer, en mann og en kvinne, ble i natt pågrepet i besittelse av narkotika i Haugesund. Det var 03.05-tiden i natt at en kvinne og en mann ble pågrepet. De to ble satt i arrest mistanke for brudd på narkotikalovgivningen, opplyser operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt.

Bilkjøring i narkorus
En mann ble i natt stanset kjørende under påvirkning av narkotika i Tysvær. Utrykningspolitiet (UP) oppdaget at noe ikke stemte da de var ute for å patruljere i natt. UP har anmeldt en mann for kjøring i ruspåvirket tilstand og brudd på narkotikalovgivningen, opplyser operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt. De nødvendige prøver ble tatt og vedkommende sitt førerkort ble beslaglagt.

Bilbrann på Urangsvåg
En personbil ble totalskadet i en bilbrann på Bømlo i natt. Ingen personer ble skadet. Det var ved 01-tiden i natt at det ble meldt om bilbrann i Urangsvåg på Bømlo. Brannen ble raskt slokket, men bilen ble utbrent. Det opplyser operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt. Årsaken til brannen er ukjent.