Menu
ARKIVBILDE: E. Solberg / Radio Haugaland

Litt å gjøre for politiet i natt

Utagerte på utested, julebord ute av kontroll, narkotika i sentrum av Haugesund og festbråk på Åkra. Dette er noen av oppdragene for politiet i natt.

Av Egil M Solberg | 05.12.2021 05:35:15

Politilogg: Det har vært en roligere natt til søndag denne uken enn hva vi har sett de siste ukene.

– Vår oppfatting er at smittesituasjonen er hovedårsaken til dette. Det har også vært kalt med en del snø, sier operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt søndag morgen.

Utagerte ved utested

Allerede ved 22-tiden lørdag kveld måtte politiet bistå vaktene på et utested i sentrum av Haugesund. En mann i 20-årene var da utagerende og vedkommende ville heller ikke rette seg etter pålegg fra politiet som kom til stedet. Dermed ble han overnattingsgjest i kjelleren hos politiet.

I løpet av natten ble det ifølge politiet tre andre bortvisninger, men i alle disse tilfellene ble påleggene fulgt.

Gutter med narkotika

Lørdag kveld ble en person på fastlandskarmøy påtruffet i besittelse av noe narkotika.

Noen gutter i slutten av tenårene ble påtruffet i Haugesund sentrum ved 22-tiden. To av dem var da i besittelse av noe narkotika.

Julebord ute av kontroll

Ved 02-tiden i natt ble et julebord avsluttet av politiet på Flotmyr i Haugesund. Der hadde politiet vært på besøk tre ganger før de besluttet å avslutte festlighetene.

LES MER: Julebord ute av kontroll

Festbråk på Åkra

Ved 05-tiden søndag morgen måtte politiet på Åkra rykke ut etter klager på festbråk. Da hadde naboer fått nok. En politipatrulje ble sendt til adressen og fikk snakket med festdeltakerne for å få dempet lydnivået.

Flere nyheter: