reklame for smiaa
Menu
Marius Lindvik er tilbake på verdenscuplaget i hopp etter å ha stått over skiflygings-VM. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Lindvik til Engelberg, Håre til kontinentalcupen

Marius Lindvik er tilbake for hopping i verdenscupen i sveitsiske Engelberg til helgen. Han sto over skiflygings-VM.

Av NTB | 15.12.2020 10:08:04

Sport: – Det var inspirerende å se gutta ta laggullet i skiflygings-VM. Nå gleder jeg meg til å hoppe igjen. Jeg trengte denne pausen og har hatt bra dager hjemme i Norge, sier Lindvik i en pressemelding.

Han har vært hjemme i Rælingen siden han kom hjem fra Russland, der han tok tredjeplass i Nizjnij Tagil.

– Jeg gleder meg spesielt til å se Marius igjen og håper han har ladet kroppen for Engelberg og inn mot hoppuka, sier landslagssjef Alexander Stöckl.

Han tar også med seg de fem hopperne som deltok i Planica: Sander Vossan Eriksen (Bækkelaget), Johann André Forfang (Tromsø SK), Robert Johansson (Søre Ål), Daniel-André Tande (Kongsberg) og Halvor Egner Granerud (Asker).

De øvrige hopperne til Ruka blir Bendik Jakobsen Heggli (Byåsen), Robin Pedersen (Stålkameratene), Andreas Granerud Buskum (Lensbygda) og Sondre Ringen (Bækkelaget).

Rune Velta er trener for laget.

– Anders skal sammen med de nest beste utøverne stille i Ruka for å prøve å hoppe inn en kvoteplass til hoppuka. Engelberg blir den siste målestokken før hoppuka, og jeg håper vi kan fortsette med gode resultater for å kunne nyte noen få juledager i karantene før vi skal ned igjen til Oberstdorf, sier landslagssjef Stöckl.

Vikersund-hopperen Anders Håre er ute av verdenscuplaget, men reiser til Ruka for å sikre norsk kvoteplass til hoppuka via kontinentalcupen.

(©NTB)

Flere nyheter: