reklame
Menu
Marius Lindvik sliter med en visdomstann. Foto: Geir Olsen / NTB

Lindvik mister nyttårshopprennet – må gjennom tannoperasjon

Marius Lindvik må opereres i sin betente visdomstann og kommer ikke til start i fredagens nyttårshopprenn i Garmisch-Partenkirchen.

Av NTB | 31.12.2020 13:38:09

Sport: Det får NTB bekreftet torsdag.

Lindvik har slitt med en betennelse i munnen den siste tiden og har blant annet hatt problemer med å spise. Rælingen-gutten har vært hos tannlege både før og etter avreise til hoppuka.

Ved 13.30-tiden torsdag var han på vei til Universitetsklinikken i Innsbruck sammen med landslagssjef Alexander Stöckl. Der skal han opereres.

– Dette er veldig kjipt, men helsemessig helt avgjørende. Det er ikke forsvarlig å hoppe, og han står derfor over rennet i Garmisch. Det er umulig å si om han kommer til start i Innsbruck, sier Stöckl i en uttalelse til NTB.

Torsdag er det kvalifisering til det tradisjonsrike nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirchen.

Tirsdag ble romerikingen nummer tre i åpningsrennet i Oberstdorf, og onsdag bekreftet landslagssjef Alexander Stöckl at romerikingen hadde trøbbel.

– Det er litt av en utfordring for ham. Han spiste lunsj nå og prøvde å tygge litt mer, men det gjorde tydeligvis litt mer vondt, så han har litt trøbbel for øyeblikket, men det går over, sa østerrikeren da han møtte NTB og andre medier til digitalt pressetreff.

(©NTB)

Flere nyheter: