Menu
Marius Lindvik er ute av koronakarantene og blir trolig klar til verdenscuprennet i Willingen til helgen. Foto: Czarek Sokolowski / AP /NTB

Lindvik er ute av koronakarantene, hopper trolig i Willingen til helgen

Den OL-uttatte hopperen Marius Lindvik er ute av koronakarantene etter å ha vært nærkontakt da blant andre Daniel-André Tande testet positivt.

Av NTB | 25.01.2022 17:06:23

kultur og underholdning: Det er Nettavisen som melder dette. Lindvik hadde sin første trening i Holmenkollen tirsdag, og nå planlegger han å hoppe i tyske Willingen til helgen.

Det var ventet at Lindvik også skulle avgi positiv koronaprøve, men hopperen fra Rælingen har levert negative tester.

– Jeg har testet meg med hurtigtest og PCR-test hver eneste dag, sier Lindvik.

– Det er deilig, sier Lindvik til Nettavisen om å være ute av karantene.

Han må derimot avlevere en siste negativ prøve onsdag før han kan reise til Tyskland.

Lindvik vant de to siste verdenscuprennene før han måtte stå over helgens renn på grunn av sin karantene. Helgens renn i Willingen er de siste før OL.

Landslagstrener Alexander Stöckl bekrefter overfor NTB at hvis Lindvik tester negativt onsdag så drar han til Willingen.

De OL-uttatte hopperne Daniel-André Tande og Johann André Forfang kan også rekke den norske OL-charteren som går 31. januar. Det kreves at de er smittefrie og avgir negative koronatester minst fem dager før avreise.

– Det kan gå hvis alt går bra, men vi jobber med alternative løsninger og har hele tiden kontakt med Olympiatoppen, sier Stöckl til NTB.

Stöckl avviser også at kombinertesset Jarl Magnus Riiber, som tok 2.-plassen i storbakke-NM for en uke siden, kan delta som spesialhopper i OL.

(©NTB)

Flere nyheter: