Menu
Lillestrøm kommune beholder begrensningene i skjenketiden fram til 5. juli. Illustrasjonsfoto: Stian Lysberg Solum / NTB

Lillestrøm over på nasjonale restriksjoner

Lillestrøm kommune går over til å følge de nasjonale koronarestriksjonene, men beholder begrensningene i skjenketiden fram til 5. juli.

Av NTB | 18.06.2021 21:22:42

Politikk: Det betyr at skjenkestedene bare kan skjenke alkohol fram til klokken 24 fram til 5. juli. Den nasjonale skjenkestoppen ved midnatt blir opphevet søndag klokken 12.

Den nye forskriften i Lillestrøm trådte i kraft fredag. Etter 5. juli er det kun nasjonale koronarestriksjoner som gjelder for kommunen.

– Vi vedtok lettelser 9. juni med en plan om å vurdere nye lettelser neste uke. Etter at Oslo vedtok lettelser med virkning fra 16. juni ble det imidlertid naturlig at vi også gjør det allerede i dag – for å harmonisere våre tiltak i hvert fall gradvis med Oslo og med Lørenskog, sa kommunedirektør Trine Myrvold Wikstrøm under fredagens ekstraordinære formannskapsmøte, ifølge Romerikes Blad.

– Den aller viktigste grunnen til at vi vurderer det er likevel at smitterykket i kommunen tilsier at vi kan gjøre det. Det er selvfølgelig det aller viktigste, sa hun videre.

Kommunedirektørens innstilling ble vedtatt av et enstemmig formannskap.

(©NTB)

Flere nyheter: