Menu
Tim-Robin Lihaug omtales nå som verdensmester etter lørdagens seier i Bergen, men det er ikke en tittel i noen av de store forbundene. Her fra Sotra Arena i 2019. Arkivfoto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Lihaug vant på poeng: – Drøm siden jeg begynte å bokse

Tim-Robin Lihaug vant på poeng over armenske Vartan Avetisyan i lørdagens boksekamp i Grieghallen i Bergen lørdag kveld.

Av NTB | 08.03.2020 09:16:41

Sport: Etter tolv temmelig jevne runder hadde Lihaug alle dommerne på sin side med 116-112, 117-111 og 117-111 i Lihaugs favør, ifølge VG.

Han omtales nå som verdensmester i forbundet WBF, men det er ikke en tittel i noen av de store forbundene. Likevel gir seieren ham bedre posisjon på rankinglistene.

– Å vinne en VM-tittel har vært drømmen siden jeg begynte å bokse. Det har vært drømmen siden den andre boksetreningen min. Etter den første treningen tenkte jeg at jeg skulle gi meg, sa Lihaug til Bergens Tidende.

(©NTB)

Flere nyheter: