reklame for Sheiken Bowling
Menu
George Lewis fikk tirsdag sine første minutter for Arsenals A-lag. Nordmannen kom innpå de siste minuttene i treningskampen mot MK Dons (4-1). Bildet er fra da Lewis` lagkamerater vant FA Cup-finalen. Foto: Catherine Ivill / Reuters / NTB scanpix.

Lewis debuterte for Arsenal: – Noe jeg kommer til å ta med meg resten av livet

Tirsdag fikk den norske unggutten George Lewis spille de siste seks minuttene da Arsenal slo MK Dons 4–1 i en treningskamp. – Det er stort, sier 20-åringen.

Av NTB | 26.08.2020 08:53:27

Sport: – Det er så stort, rett og slett dritfett. Det er noe jeg kommer til å ta med meg resten av livet, sa Lewis til iTromsø på lagbussen på vei hjem etter treningskampen.

Den norske 20-åringen ble klar for klubben i sommer, og tirsdag kom han innpå for Reiss Nelson i sluttminuttene i treningskampen mot MK Dons.

Lewis, som har bakgrunn fra Tromsøs ungdomsavdeling, Tromsdalen og Fram Larvik, har overbevist Arsenals speidere i tilstrekkelig grad til å få kontrakt. Han forteller at han trente med U23-laget i én uke før han fikk beskjed om at han var en del av troppen som skulle møte MK Dons.

Tirsdagens kamp var den første treningskampen for Arsenal i den nye sesongen. Allerede lørdag venter seriemester Liverpool i Community Shield-kampen på Wembley., der FA Cup-mesteren møter seriemesteren. Så gjenstår det å se om nordmannen er med i troppen.

– Jeg tar en dag av gangen. Det som skjer det skjer, sier Lewis.

I tirsdagens kamp scoret Mo Elneny, Eddie Nketiah, Mark McGuinness og Nelson for Premier League-laget, mens vertene fikk sitt trøstemål ved et selvmål av Rob Holding.

(©NTB)

Flere nyheter: