Menu
Robert Lewandowski applauderer polske tilskuere etter 2-3-tapet mot Sverige. Han sier at han ville byttet bort alle sine mål mot en plass i åttedelsfinalen. Foto: Kirill Kudrjavtsev, Pool via AP / NTB

Lewandowski: – Vi fortjente mer

Robert Lewandowski scoret to ganger mot Sverige, men vil bli husket for den enorme trippelsjansen han misset da Polen røk ut av EM.

Av NTB | 23.06.2021 21:54:42

Sport: – Vi har hatt uflaks i denne turneringen. Kanskje manglet vi kvalitet, men vi ga alt. Vi hadde mange sjanser, men utnyttet ikke mange nok av dem. Samtidig trengte rivalene våre ofte bare en halvsjanse for å få ballen i mål, sa han.

– Jeg var blant dem som sløste.

I første omgang mot Sverige nikket han to ganger i tverrliggeren med et sekunds mellomrom, mens den siste returen smatt mellom beina på ham.

– Tre mål i ett EM er personlig rekord, men det er ingen trøst. Jeg ville gi bort alle målene for en plass i cupspillet. Jeg synes laget fortjente mer. Kanskje ikke applaus, for vi er ute, men det vi fikk ut av kampene står ikke i stil med arbeidet vi la ned, sa han.

Lewandowski slo Gerd Müllers legendariske målrekord i Bundesliga med 41 seriemål for Bayern München i sesongen som nylig ble avsluttet.

(©NTB)

Flere nyheter: