Menu
Robert Lewandowski var tirsdag i München for å ta et skikkelig farvel med Bayern München og skvære opp med styreleder Hasan Salihamidzic Foto: Marta Lavandier/AP Photo/NTB.

Lewandowski skværet opp med Bayern-sjef

Robert Lewandowski tok et skikkelig farvel med Bayern München og ordnet opp med styreleder Hasan Salihamidzic etter en uke med anklager begge veier.

Av NTB | 02.08.2022 13:01:03

Sport: – Alt er ok. Jeg møtte alle, og nå kan jeg dra med et rent hjerte, sa Lewandowski til Sky TV.

Lewandowski gjorde overgang til Barcelona i midten av juli, og i ettertid har det blitt kastet kommentarer i begge retninger fra ham og Bayern-sjef Hasan Salihamidzic.

Superspissen avsluttet det hele med å kalle alt Salihamidzic hadde sagt i kjølvannet av overgangen, for «pisspreik» og beskyldte ham og resten av styret for å ha fabrikkert falske rykter om ham.

– Forrige uke var litt komplisert for alle. Det skjer noen ganger i fotball. Men jeg kommer aldri til å glemme de åtte årene her, fortsatte polakken.

Lewandowski forlot Bayern München etter åtte år i klubben. Han er storklubbens nest mestscorende spiller gjennom tiden bak Gerd Müller, og han forbedret også Müllers scoringsrekord til 41 mål på en sesong i Bundesliga.

33-åringen tok også farvel med resten av sine gamle lagkamerater tirsdag:

– Jeg takket alle for støtten. Det var et følelsesladet øyeblikk. Jeg vil alltid være takknemlig, sa Lewandowski.

(©NTB)

Flere nyheter: