Menu
Robert Lewandowski er ferdig i Bayern München og skal spille i Barcelona framover. Foto: Matthias Schrader / AP / NTB

Lewandowski på plass hos Barcelona: – Ønsker å vinne titler

Robert Lewandowski har sluttet seg til Barcelona-troppen. Polakken møtte sine nye medspillerne på klubbens treningsleir i Miami natt til mandag norsk tid.

Av NTB | 18.07.2022 10:30:41

Sport: – De siste dagene har vært lange, men til slutt ble overgangen i boks. Nå kan jeg fokusere på det neste kapittelet i livet mitt. Jeg er en type som ønsker å vinne, ikke bare kamper, men også titler, sier Lewandowski i en Barcelona-video på Twitter.

Den katalanske klubben har slitt med å vinne titler de siste årene. De tre siste sesongene står klubben med kun en cuptriumf, og i vår endte Barcelona bak erkerival Real Madrid i La Liga.

Sist sesong ble Memphis Depay lagets toppscorer i ligaen med 12 mål. Det var første gang siden 2007/08-sesongen at Barcelonas mestscorende spiller i La Liga hadde færre enn 25 mål.

Lewandowski har vært Bayern Münchens toppscorer i åtte strake sesonger og blir en viktig spiller i den sterke angrepsrekken til Barcelona.

Den spanske storklubben har flere strenger å spille på i fronttrioen, med navn som Ansu Fati, Pierre-Emerick Aubameyang, Ferrán Torres, Ousmane Dembélé og nysigneringen Raphinha i troppen.

Barcelona møter Inter Miami, Real Madrid og Juventus under sitt USA-opphold.

(©NTB)