reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Neymar er ifølge L'Équipe en av de tre Paris Saint-Germain-spillerne som har testet positivt på koronaviruset. Foto: Luis Gene, Pool via AP / NTB scanpix

L’Équipe: Neymar er smittet av koronaviruset

Tre spillere i den franske fotballklubben Paris Saint-Germain har testet positivt på koronaviruset. Ifølge L'Équipe er superstjernen Neymar en av dem.

Av NTB | 02.09.2020 16:37:58

Sport: Den anerkjente sportsavisen skriver tirsdag ettermiddag at de tre smittede er Neymar, Angel Di Maria og Leandro Paredes. Dette er ikke bekreftet av klubben, og avisen oppgir ikke noen kilde for informasjonen.

Ifølge L’Équipe skal de smittede PSG-spillerne nå i en ukes karantene. Alle tre skal ha vært på ferieøya Ibiza etter sluttspillet i mesterligaen i Portugal, i likhet med flere av klubbkameratene. Virusspredningen på Ibiza er for tiden høy.

Mandag opplyste klubben at den mistenkte at to spillere var smittet av viruset. Onsdag bekreftet PSG at tre spillere er smittet.

– Samtlige spillere og støtteapparat vil fortsette å testes de kommende dagene, opplyser klubben i en uttalelse.

Meldingen om koronatilfellene kommer halvannen uke etter at PSG spilte mesterligafinale mot Bayern München og tapte 0-1. En rekke franske toppklubber har hatt smittetilfeller de siste ukene, blant dem Lyon, Marseille, Rennes, Nantes og Montpellier.

PSG skal etter planen starte ligasesongen borte mot Lens 10. september. Reglene for den franske ligaen sier at kamper kan bli utsatt om en klubb får fire smittetilfeller i løpet av de åtte dagene før kampen.

(©NTB)

Flere nyheter: