Menu
Patrick Berg venter fortsatt på sin første kamp fra start i Lens, men han har bidratt til seier i alle sine tre innhopp så langt. Foto: Terje Pedersen / NTB

Lens vendte til seier etter Berg-innhopp

Patrick Berg venter fortsatt på sin første Lens-kamp fra start, men han bidro til en ny seier da laget vendte til 2-1 over Saint-Étienne etter hans innhopp.

Av NTB | 15.01.2022 21:22:54

Sport: – Det var artig å få nye minutter, og virkelig artig å være med på å snu kampen. Laget viste igjen veldig god karakter og stå-på-vilje, sa Berg til Nettavisen etter lørdagens kamp.

Tabelljumbo Saint-Étienne tok ledelsen i slutten av første omgang ved Ryad Boudebouz. Lens-keeper Jean-Louis Leca gjorde ingen god figur ved den anledningen.

I det 73. minutt kom Berg inn for forsvarsspilleren Kevin Danso, og fire minutter senere var Lens à jour. Florian Sotoca scoret på hjørnespark fra Jonathan Clauss, som noterte sin niende assist for sesongen. Dermed topper han lista for den statistikken i Ligue 1.

Vinnermålet kom i femte overtidsminutt og ble på vakkert vis satt inn av Seko Fofana. Seieren løftet Lens til fjerdeplass på tabellen.

Berg er så langt byttet inn i to seriekamper og en cupkamp. Hver gang har Lens scoret mot slutten og gått av banen som vinner.

– Jeg føler at jeg har kommet godt i gang og gleder meg veldig til fortsettelsen, sa han.

(©NTB)