reklame for Sheiken Bowling
Menu
Johan Hove ble matchvinner på Marienlyst søndag. Foto: Ryan Kelly / NTB scanpix

Lekker scoring sikret seieren for Strømsgodset

Oppgjøret mellom Strømsgodset og Odd ble avgjort etter 90 sekunder, da Johan Hove banket inn 1-0 til hjemmelaget på halv volley. Det ble også resultatet.

Av NTB | 21.06.2020 20:34:26

Sport: Kampens eneste mål kom da det var spilt bare halvannet minutt. Moses Mawa dro av tre Odd-spillere og slo ut høyre til Kristoffer Tokstad, som svingte ballen inn på første stolpe. Han fant unggutten Johan Hove, som på halv volley hamret ballen i lengste hjørne.

– Den åpningen vi fikk på kampen var fæl, sa Odd-trener Jan Frode Nornes til Dplay etter lagets annet tap på rad.

Gjestene fra Skien hadde en stor mulighet like etter, men Onyekachi Hope Ugwuadu klarte ikke å sette ballen i mål fra kloss hold.

Etter timen spilt fikk Tobias Lauritsen en gyllen mulighet til å utligne, men headingen fra Odd-spilleren ble stoppet på streken av Lars-Jørgen Salvesen.

Samme Salvesen fikk en god mulighet 20 minutter før slutt, men skuddforsøket gikk en liten meter utenfor.

Flere mål ble det ikke, til tross for et Odd-press på tampen.

– Det er kjempedeilig å få en sånn start på sesongen. Det er viktige tre poeng vi tar her i dag, og vi er nødt til å ta flere av dem på hjemmebane.

Odd har to strake tap.

– Vi har nå tapt to kamper som har vært uhyre jevne. Vi kunne like godt vunnet i dag. Vi spilte en bra kamp, men satte ikke sjansene våre, sa Nornes.

– Det har vært en dårlig start, det er ikke til å komme unna. Vi må klare å vippe jevne kamper til vår favør. Kampen i seg selv i dag var ikke så gal, men resultatet var forferdelig, sa Odd-kaptein Steffen Hagen.

Også hjemmelaget yppet seg. Bare minutter etter Hoves mål fikk Mawa flikket ballen mot mål etter en corner, men på strek sto Torgeir Børven og reddet.

Seieren gjør at Strømsgodset nå har fire poeng på de to første kampene.

(©NTB)

Flere nyheter: