Menu
Omar Elabdellaoui skal angivelig være imot at hans Galatasaray vil saksøke en ambulansearbeider som delte sensitive bilder av ham. Foto: Terje Pedersen / NTB

Legene om synet til Elabdellaoui: – Definitivt påvirket

Omar Elabdellaoui fortsetter å bli behandlet etter at han ble skadd av fyrverkeri nyttårsaften. Legene i Tyrkia bekrefter at synet til nordmannen er påvirket.

Av NTB | 02.01.2021 16:23:01

Sport: På en pressekonferanse omtalt av det tyrkiske nettstedet Hurriyet lørdag, kom Elabdellaouis lege med en oppdatering på tilstanden til landslagsprofilen.

– Alt har gått veldig bra så langt, men synet er definitivt påvirket av denne hendelsen. Høyreøyet er litt verre enn det venstre, sier doktor Vedat Kaya.

Doktoren forteller at de vurderer enda et inngrep, avhengig av hvordan situasjonen utvikler seg. Klubblege Yener Ince svarte på spørsmål om høyrebacken har andre problemer enn øyet.

– Han har en annengrads forbrenning i ansiktet, men plastiske kirurger sier at de kan behandle det med tilfredsstillende resultater, sier han ifølge trtspor.

Galatasarays visepresident Abdurrahim Albayrak reagerte sterkt på oppførselen til ambulansearbeideren.

– En ambulanseansatt på stedet tok bilder og delte dem i sosiale medier. Det er synd og skam, sa visepresidenten etter ulykken – og fortsatte:

– Denne personen (Elabdellaoui) har tre barn, og Galatasaray har 30 millioner fans. Vår venn er elsket av tusenvis av mennesker, familie og venner i dette landet. Hva slags samvittighet ligger bak et slikt bilde? Det er en skam, er det ikke?

Det hevder Hurriyet at Elabdellaoui selv ikke ønsker.

– Nei, ikke gjør det. Familien hans vil bli skadelidende, skal Elabdellaoui ha sagt.

Tidligere på dagen skrev Hurriyet at Elabdellaouis arbeidsgiver Galatasaray ville gå til søksmål mot en ambulansearbeider som spredte bilder av Elabdellaoui etter han ble skadd på nyttårsaften.

Nordmannen selv skal ha blitt informert av besøkende på sykehuset fredag både om at bildene var lekket på nett og at klubben hans ville gå til søksmål.

(©NTB)

Flere nyheter: