reklame for Sheiken Bowling
Menu
Det oppsto flere situasjoner mellom spillerne i oppgjøret. Det endte til slutt 1-1. Foto: Jon Super / AP / NTB

Leeds sikret uavgjort i hett oppgjør mot Everton

Det ble til tider svært hett i Premier League-oppgjøret mellom Leeds og Everton tirsdag. Kampen endte til slutt med 1-1 og poengdeling.

Av NTB | 30.08.2022 23:00:50

Sport: Etter 17 minutter sendte stortalentet Anthony Gordon Everton i ledelsen. Alex Iwobi sendte unggutten gjennom før Gordon satte ballen i mål mellom beina på Leeds-keeper Illan Meslier.

Leeds presset på og kom til flere sjanser, og etter 56 minutter kom utligningen. Luis Sinisterra mottok ballen utenfor 16-meteren og avsluttet helt nede i hjørnet. Everton-keeper Jordan Pickford sto på feil bein og kom ikke bort på den.

Det tente til mellom både spillere og managerne i løpet av kampen. Dommer Darren England hadde det travelt med å forsøke å beholde roen på gressmatta.

Begge lag kom til flere store sjanser til å ta seieren, men både unøyaktighet og viktige blokkeringer holdt ballen unna begge mål.

Leeds-spiss Rodrigo måtte ut i første omgang med det som så ut som en skulder ute av ledd etter en duell med Pickford. Spanjolen var tydelig preget av smerte på vei av banen. Han har scoret fire mål i sesonginnledningen.

Everton står stadig uten seier etter fem kamper. I neste kamp venter erkerival Liverpool på hjemmebane. Leeds skal til London for å møte Brentford.

(©NTB)

Flere nyheter: