reklame for Sheiken Bowling
Menu
Leeds og Crystal Palace fikk ett poeng hver i Premier League mandag. Foto: John Walton/PA via AP / NTB

Leeds kjempet seg til ett poeng – lever fortsatt farlig i Premier League

Leeds kunne skaffet seg et lite pusterom i nedrykkskampen i Premier League, men måtte nøye seg med 0-0 og ett poeng mot Crystal Palace mandag.

Av NTB | 25.04.2022 23:00:58

Sport: Seier ville gitt tre uvurderlige poeng for mannskapet til Jesse Marsch. Før møtet med Palace skilte kun fire poeng ned til Everton under streken. I tillegg har Everton en kamp tilgode.

Det ene poenget betyr at avstanden ned til nedrykksplassene nå er fem poeng. Det gir liten grunn til å puste lettere for Leeds-fansen.

Alt tyder på at sesongavslutningen blir en innbitt kamp med nedrykksspøkelset hengende over Elland Road. Situasjonen blir ikke bedre av at Manchester City, Arsenal og Chelsea venter i kampene som nå står for tur.

De to siste kampene mot Brighton og Brentford synes på papiret mer overkommelige. Leeds har samtidig ikke den beste målforskjellen.

Om mandagens kamp endte målløs, var den ikke hendelsesfattig. Crystal Palace kom til en håndfull gode muligheter til å ta seieren, men Leeds-forsvaret jobbet heltemodig og sto i mot trykket som kom.

Leeds hadde atskillig mindre å by på offensivt.

Palace innehar 14.-plassen i Premier League og har god avstand til bunnstriden. Mannskapet til Patrick Vieira kan samtidig klatre inn i topp ti med maks uttelling i de fem kampene som gjenstår å spille.

(©NTB)

Flere nyheter: