reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Det går enda an å stemme på Andrea Nicole ved å sende sms med MISSU 3 til 1963 ( kr 20 pr stemme). Foto: Anthony Simmons

Leder Miss Norway-avstemning

Andrea Nicole Nordnes Freier fra Skudeneshavn fikk mange stemmer etter at bilder fra en ny fotoshoot ble lagt ut. Nå leder hun Miss Norway-avstemningen med god margin.

Av Egil M Solberg | 25.07.2020 10:07:50

Miss Norway: Fotoshooten med fotograf Anthony Simmons sist søndag var helt fantastisk, skriver Andrea på sin blogg.

– Vi tok bilder på stranden med alle mine favorittelementer som er hav, sand og vakre steiner. Elsker naturen og det å ta bilder der, skriver hun.

I skrivende stund leder jenta fra Skudeneshavn med god margin, 231 stemmer på nummer to. Andrea har ledet avstemningen lenge men har dratt fra de andre de siste dagene.

Andrea ligger imidlertid på en tredjeplass så langt når det gjelder aktivitets-poeng. Poengene som opparbeides ved å gjøre aktiviteter blir med videre til finalen. Der legges stemmene fra jurymedlemmene oppå, for så å gi en sluttsum.

Miss Norway er en årlig konkurranse, hvor formålet er å kåre en vinner som kan være en forbilledlig representant for veldedige organisasjoner og kommersielle produkter, tjenester og arrangementer.

Den som blir den internasjonale vinneren av Miss Universe, flytter til New-York for deretter å reise verden rundt i ett år.

Flere nyheter: