Menu
Barcelona's Pierre-Emerick Aubameyang (til høyre) feiret etter han scoret sitt andre mål mot Celta Vigo. Foto: AP Photo/Joan Monfort

Laporta svarer La Liga-sjefen: – Skader Barcelonas interesser

La Liga-president Javier Tebas uttalte tirsdag at Barcelona kan glemme å hente Robert Lewandowski. Det likte klubbpresident Joan Laporta dårlig.

Av NTB | 01.06.2022 11:46:03

Sport: – Jeg ber de om å ikke kommentere om vi har mulighet til å kjøpe enkeltspillere, ettersom det skader Barcelonas interesser, sier Laporta til Barca TV+.

Lewandowski gjorde det mandag klart at hans tid i Bayern München er over. Den polske stjernespissen har ikke lagt skjul på at han ønsker seg til den katalanske storklubben.

Barcelona har over lengre tid hatt økonomiske problemer, og klubben må hente inn betydelige pengesummer for å forbedre situasjonen. Tebas peker på at spillersalg må til.

– Barcelona vet hva de må gjøre hvis de skal hente Lewandowski. De kjenner veldig godt til våre økonomiregler. Jeg vet ikke om de må selge Frenkie de Jong eller Pedri, men de må selge verdifulle spillere, sa La Liga-presidenten da han tirsdag gjestet Europa Press Sports Breakfasts.

– De må fylle opp bøssa. Det har Real Madrid gjort, men hos Barcelona er den tom. I dag kan de ikke signere ham (Lewandowski), la Tebas til.

(©NTB)