reklame for Sheiken Bowling
Menu
Det blir ikke møte med norske medier i Seiser Alm for Johannes Høsflot Klæbo neste uke, men i stedet digitale intervjuer. Her holder han distanse til Iivo Niskanen på seierspallen under Tour de Ski. Foto: Terje Pedersen / NTB

Langrennslandslaget gjør smittegrep før OL – pressemøte i Italia blir digitalt

Langrennslandslaget gjør ytterligere grep for å beskytte seg mot koronasmitte rett før avreise til OL og avlyser sitt medietreff i Seiser Alm neste uke.

Av NTB | 18.01.2022 18:07:16

medisin og helse: – Vi beklager å informere om at vi dessverre må avlyse det fysiske medietreffet i Seiser Alm 24. og 25. januar. Bakgrunnen for beslutningen er et økende smittetrykk sammen med det uoversiktlige smittebildet som utvikler seg nå, skriver medieansvarlig Gro Eide i en epost til NTB og andre påmeldte norske medier.

Hun informerer om at intervjuer i stedet vil bli gjennomført digitalt og at man vil komme tilbake med detaljer om hvordan det skal løses.

– Med en svært nær forestående avreise til OL i Beijing håper vi på forståelse for at vi nå må endre planene, skriver hun.

Sverige besluttet nylig å flytte sin høydesamling fra Seiser Alm til Livigno og avholde digitale mediemøter.

Tirsdag ble det kjent at OL-uttatte Daniel-André Tande er en av to koronasmittede utøvere på hopplandslaget etter helgens renn i Polen. Han kan få problemer med å rekke de påkrevde negative PCR-testene som skal til i tide til avreise til Kina.

(©NTB)

Flere nyheter: