Menu
Uruguays landslagssjef Óscar Tabárez er permittert fra jobben sin mens koronaviruset stanser all internasjonal fotball. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Landslagssjefen blant flere hundre permitterte i Uruguays fotballforbund

Uruguays fotballforbund permitterer nesten 400 ansatte, deriblant landslagssjef Óscar Tabárez, som følge av koronavirusets økonomiske konsekvenser.

Av NTB | 28.03.2020 12:32:25

Sport: Forbundet opplyser i en pressemelding at det ser seg nødt til å permittere nesten samtlige ansatte under den verdensomspennende idrettspausen.

– På grunn av helsekrisen som har stoppet nesten all vår virksomhet, er styret forpliktet til å ta en rekke tøffe beslutninger for å beskytte forbundets videre funksjon, heter det i pressemeldingen.

Tabárez har vært landslagssjef for Uruguays fotballherrer siden 2006. Han er den mest profilerte av de ansatte som nå er permittert. Ifølge uruguayanske medier dreier det seg totalt om nesten 400 personer.

Uruguays fotballforbund har også sagt opp alle sine kontrakter med eksterne leverandører og beholder bare helt nødvendige tjenester som dekker «institusjonens grunnleggende behov».

(©NTB)

Flere nyheter: