Menu
Håvard Solås Taugbøl synes det er ubehagelig at andre i OL-troppen har blitt smittet. Foto: Torstein Bøe / NTB

Landslagsløper Taugbøl om smitten i OL-troppen: – Ubehagelig

Onsdag formiddag ble det kjent at to norske kvinnelige langrennsløpere har fått påvist korona. Det skaper bekymring på herrelaget.

Av NTB | 26.01.2022 12:51:19

medisin og helse: OL-uttatte Heidi Weng og Anne Kjersti Kalvå er smittet av koronaviruset og kan gå glipp av OL i Beijing. Mandag ble det i tillegg bekreftet smitte hos sprinttrener Arild Monsen.

Onsdag måtte de norske løperne bytte hotell. I den forbindelse snakket herrelandslagets Håvard Solås Taugbøl med blant andre TV 2. Han er bekymret over smittesituasjonen, og innrømmer at han kjenner på frykten for å bli smittet.

– Ja, man kjenner jo på det. Vi har levd forsiktig i hele år. At Arild, Anne Kjersti og Heidi har positive prøver … Vi har jo ikke gjort noe annerledes enn de har. Vi lever i en usikkerhet. Det er ubehagelig, men vi må prøve å holde motet oppe, sier Taugbøl til TV 2.

Ane Appelkvist Stenseth har vært i kontakt med venninnen og landslagskollegaen Kalvå. Hun forteller til Adressa om en tung telefonsamtale.

– Jeg prater med Anne Kjersti nesten hver dag. Samtalen vi hadde i går var en av de tyngre. Hun ringte og sa det selv, sier en tydelig beveget Stenseth til Adressa.

(©NTB)

Flere nyheter: