Menu
Sven Erik Bystrøm viste styrke i Frankrike. Foto: Geir Olsen / NTB

Bystrøm og Kristoff trekkes frem

Den italienske sykkelstjernen Matteo Trentin trekker fram to norske lagkamerater når han vurderer UAEs sjanser i søndagens Flandern Rundt.

Av NTB | 31.03.2021 06:05:59

Sport: – Jeg tror vi kommer inn til rittet med god moral og selvtillit etter Gent-Wevelgem, sier Trentin, som ble 3.-mann i søndagens ritt, til Cyclingnews

– Jeg er i god form og de andre gutta blir også sterkere utover klassikersesongen. (Sven Erik) Bystrøm var med i utbruddet med meg sist helg og vi vet alle hva Kristoff kan være kapabel til å gjøre i et ritt som Flandern. Jeg tror mulighetene våre er gode, sier italieneren.

UAE-laget hadde en sterk 2020-sesongen, som med norske øyne huskes best for Kristoffs seier på åpningsetappen av Tour de France og samme manns 3.-plass i Flandern Rundt. Sloveneren Tadej Pogacar ble lagets store mann med sammenlagtseier i Touren.

Likevel har ikke laget vunnet et eneste endagsritt på verdenstouren siden Kristoff vant Gent-Wevelgem i 2019.

I tillegg til Bystrøm og Kristoff, blir Amund Grøndahl Jansen og Edvald Boasson Hagen Norges innslag i søndagens monument. Onsdag sykler de tre førstnevnte, samt Vegard Stake Laengen, også han på UAE-laget, Dwars door Vlaanderen.

(©NTB)

Flere nyheter: