Menu
Robert Lewandowski ønsker seg til Barcelona, men overgangen kan bli vanskelig å få gjennomført. Foto: Michael Probst / AP / NTB

La Liga-sjefen med klar tale: – Barcelona må selge verdifulle spillere

Barcelona kan glemme å hente Robert Lewandowski om klubben ikke gir slipp på en eller flere profiler, fastslår La Liga-toppen Javier Tebas.

Av NTB | 31.05.2022 19:16:20

Sport: Lewandowski gjorde det mandag klart at hans tid i Bayern München er over. Den polske stjernespissen har ikke lagt skjul på at han ønsker seg til Barcelona, men en slik overgang kan bli vanskelig å få til.

Som i fjor sommer har Barcelona økonomiske problemer. Klubben må hente inn betydelige pengesummer for å forbedre situasjonen. Tebas peker på at spillersalg må til.

– Barcelona vet hva de må gjøre hvis de skal hente Lewandowski. De kjenner veldig godt til våre økonomiregler. Jeg vet ikke om de må selge Frenkie de Jong eller Pedri, men de må selge verdifulle spillere, sa La Liga-presidenten da han tirsdag gjestet Europa Press Sports Breakfasts.

– De må fylle opp bøssa. Det har Real Madrid gjort, men hos Barcelona er den tom. I dag kan de ikke signere ham (Lewandowski), la Tebas til.

De Jong er i det siste blitt koblet til Manchester United og en gjenforening med trener Erik ten Hag. De jobbet sammen i Ajax for noen sesonger siden. Nederlenderen har uttalt at han ønsker å bli på Camp Nou, men Barcelonas prekære situasjon kan likevel tvinge fram en overgang.

(©NTB)

Flere nyheter: