Menu
Det ser ut til at Barcelona rekker å registrene Robert Lewandowski før seriestart. Foto: Marta Lavandier/AP Photo/NTB.

La Liga-presidenten: – Barcelona er på rett spor for å registrere de nye signeringene

La Liga-president Javier Tebas har uttalt at Barcelona snart får lov til å registrere sine nye signeringer: Robert Lewandowski og Raphinha.

Av NTB | 28.07.2022 15:41:02

Sport: Den katalanske storklubbens økonomi har vært godt dokumentert de siste årene, men likevel har Barcelona forsterket med Raphinha og Lewandowski, mens Jules Kounde ser ut til å være neste mann inn dørene på Camp Nou.

Overgangene har overrasket over hele Europa, og det er svært få, om noen, som har skjønt hvordan de kan fortsette å signere spillere når de skylder milliarder av euro.

Løsningen skal være at Barcelona må kvitte seg med noen spillere før overgangsvinduet stenger. Tebas sier klubben fortsatt har «litt arbeid» å gjøre, men at det ikke er noen grunn til bekymring.

– Barcelona er på rett spor for å registrere de nye signeringene, sa Tebas.

Klubben har samlet inn penger ved å selge deler av fremtidige TV-rettighetsinntekter, noe som har gitt dem et umiddelbart økonomisk løft.

Ligapresidenten var også tydelig på at Barcelona ikke kan tvinge Frenkie de Jong til å gjøre et lønnskutt for å ordne opp i økonomien. De har i flere uker vært ryktet at klubben må enten kvitte seg med nederlenderen eller tvinge han ned i lønn for å få orden på problemene.

(©NTB)

Flere nyheter: