Menu
Løypearbeidere jobbet med å fjerne snø fra slopestyleløypa i Zhangjiakou, men søndagens kvalifisering lot seg ikke gjennomføre. Foto: Francisco Seco, AP / NTB

Kvinnenes slopestylekvalifisering utsatt til mandag – finalen til tirsdag

Johanne Killi, Sandra Eie og de andre friskikvinnene må vente til mandag med å gjøre unna sin kvalifisering i slopestyle. Dårlig vær sørget for det.

Av NTB | 13.02.2022 06:11:27

Sport: Det var snøvær, tåke og dårlig sikt i bakken, og kvalifiseringen ble først utsatt inntil videre, før juryen bestemte at man gjør et nytt forsøk mandag. Det er 22 påmeldte, og 12 av dem tar seg til finalen. Den skulle vært avviklet mandag, men er nå utsatt til tirsdag.

Det fører til forskyvninger også i mennenes slopestylekonkurranse, der både kvalifisering og finale avvikles en dag senere enn opprinnelig oppsatt. Der blir det kvalifisering tirsdag og finale onsdag.

Fire nordmenn skal være med i mennenes slopestylekonkurranse. Det er Birk Ruud, Ferdinand Dahl, Christian Nummedal og Tormod Frostad.

Heller ikke kvinnenes hoppkvalifisering kunne gjennomføres i fristilsanlegget søndag. Etter først å ha blitt utsatt i håp om bedre vær, ble kvalifiseringen omberammet til mandag.

(©NTB)