Menu
Det var i en leilighet i denne blokka på Bekkestua i Bærum at kvinnen i 60-årene ble funnet død natt til tirsdag. Foto: Lise Åserud / NTB

Kvinnen som ble drept i Bærum, var mor til siktede

Obduksjonsrapporten av kvinnen som natt til tirsdag ble funnet drept i Bærum, viser at hun var moren til mannen som er siktet for drapet.

Av NTB | 07.04.2022 13:19:26

Kriminalitet og rettsvesen: Kvinnen var i 60-årene, og siktede er i 30-årene, opplyser Oslo politidistrikt i en pressemelding.

Det er klart etter at politiet mottok obduksjonsrapporten torsdag.

Det var ved 1-tiden natt til tirsdag at politiet fant den døde kvinnen i en leilighet på Bekkestua i Bærum. Politiet rykket ut til adressen etter at den nå drapssiktede sønnen kom med opplysninger da han hadde vært involvert i en frontkollisjon i Lier i 23.30 tiden mandag kveld.

Onsdag ble mannen i 30-årene varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. Han var da fremdeles innlagt på sykehus etter ulykken. Skadeomfanget er ikke kjent, bortsett fra at mannen er utenfor livsfare.

– Siktede har ikke tatt stilling til spørsmålet om straffskyld, sier mannens forsvarer Marianne Darre-Næss i en SMS til NTB torsdag ettermiddag.

Politiet opplyste onsdag til NTB at det da ble påbegynt innledende avhør av siktede.

Oslo politidistrikt skriver i pressemeldingen torsdag at de fortsetter etterforskningen og vil også gjennomføre flere avhør med siktede.

Flere nyheter: