Menu
Guro Reiten og de andre landslagsspillerne hadde hastverk med å komme seg tilbake til hotellet for å se J19-landslagets EM-finale etter sin egen trening i oppkjøringen til EM-kampen mot England. Foto: Terje Pedersen / NTB

Kvinnelandslaget i tidsnød for å rekke J19-finalen

Spillerne på Norges kvinnelandslag sto og trippet litt under mediemøtet etter lørdagens trening i England. De ville rekke J19-landslagets EM-finale.

Av NTB | 09.07.2022 16:16:10

Sport: Treningen på Premier League-laget Brightons anlegg ble en time forsinket. Da treningen var over og det var tid for intervjuer, var det ikke lenge til avspark, og flere mils busstur tilbake til hotellet.

– Vi har faktisk hastverk. Vi må hjem og se J19-finalen nå. Vi sendte dem en hilsen, og jeg håper at de går helt til topps i dag, sa Vilde Bøe Risa til NTB.

– Finalen begynner jo nå snart, og den må vi få med oss. Det blir veldig spennende. Det er skikkelig kult å følge dem. Norge har vel aldri vunnet J19-EM. Vi krysser fingrene for at det skjer i dag, sa Amalie Eikeland.

– Jeg gleder meg skikkelig. Det er to Vålerenga-spillere som er med, og jeg ser veldig fram til å komme tilbake og se finalen. Det er sykt gøy å se hvordan det gror bak oss, sa Guro Pettersen.

– Ja, vi har hastverk. Vi vil se finalen, selvfølgelig, som alle andre, sa Guro Reiten.

(©NTB)