Menu
Buskerud tingrett ga politiet medhold i at kvinnen skal holdes fengslet i to uker med brev- og besøksforbud. Foto: Lise Åserud / NTB

Kvinne siktet for sex med beboer på institusjon

En kvinnelig ansatt ved en institusjon i Buskerud er varetektsfengslet i to uker, mistenkt for å ha hatt seksuell omgang med en beboer på institusjonen.

Av NTB | 16.05.2022 02:30:52

Arbeidsliv: Kvinnen i 20-årene ble fremstilt for fengsling i tingretten i Drammen onsdag, melder Drammens Tidende. Retten ga politiet medhold i at kvinnen skal holdes fengslet i to uker med brev- og besøksforbud.

– Retten mener det er en reell og konkret fare for at siktede kan forspille bevis dersom hun løslates, skriver tingrettsdommer Trygve Øydne i kjennelsen.

Retten lukket dørene for pressen, men ifølge kjennelsen ble hun pågrepet dagen før og siktet for brudd på straffeloven paragraf 296. Strafferammen er inntil seks års fengsel.

Kvinnen erkjenner skyld etter siktelsen. Politiet er tilbakeholdne med informasjon om hva som har skjedd, men sier at det som har skjedd har vært frivillig. De ønsker ikke si noe om hva slags institusjon det dreier seg om.

Kvinnens forsvarer, advokat Anders Green, ønsker ikke å kommentere saken.

(©NTB)

Flere nyheter: