Menu

Kvinne siktet for drap i Stavanger varetektsfengsles i fire uker

En kvinne i 50-årene er varetektsfengslet i fire uker for drap eller medvirkning til drap i Stavanger. Også en mann i 30-årene er varetektsfengslet for drapet.

Av NTB | 15.11.2022 18:31:03

Kriminalitet og rettsvesen: Kvinnen er også underlagt brev- og besøksforbud og medieforbud, og ilegges isolasjon i én uke, heter det i kjennelsen fra Sør-Rogaland tingrett.

Bakgrunnen er at det ble funnet en død mann i en leilighet utenfor Stavanger sentrum lørdag kveld. Kvinnen i 50-årene er sammen med en mann i 30-årene siktet for drap eller medvirkning til drap. Hun begjærte seg løslatt og har erklært seg ikke skyldig, mens mannen samtykket til fengsling. Sistnevnte har ikke tatt stilling til straffskyld.

Mannen er også ilagt brev-, besøks- og medieforbud og isolert i to uker. Det er dessuten en tredje person som er mistenkt, men ikke har vært i kontakt med politiet foreløpig.

Den varetektsfengslede mannen i 30-årene gjorde under fengslingsmøtet rede for foranledningen, og knyttet seg selv og drapsofferet til stedet. Kvinnen har dessuten beskrevet hendelsesforløpet.

De siktede ble avhørt mandag, men begge avhørene ble avbrutt på grunn av deres helsesituasjon.

Flere nyheter: