Menu

Kvinne pågrepet etter voldshendelse i Sveio

En mann er innlagt på sykehus etter å ha blitt stukket med kniv eller en annen skarp gjenstand i Sveio i Vestland natt til lørdag. En kvinne er siktet i saken.

Av NTB | 21.05.2022 12:16:18

Kriminalitet og rettsvesen: Kvinnen er siktet for grov kroppsskade. Både den siktede og den skadde er i 30-årene, opplyser Sørvest politidistrikt.

Skadeomfanget er ikke kjent, men til NTB opplyser politiadvokat Erik Engløkk at det ikke er noe som tyder på at mannen er livstruende skadd.

Til avisa opplyser politiadvokaten at det er tatt beslag i flere gjenstander, men han ønsker ikke å si om det omfatter gjenstanden som skal ha blitt brukt til å påføre skaden.

Det er en relasjon mellom kvinnen og mannen, men politiet ønsker ikke å gå mer i detalj om dette.

– Det har vi ingen konkrete teorier om, og det er naturligvis tema for den videre etterforskningen, sier politiadvokaten.

Ifølge Haugesunds Avis er det vitner i saken, men politiadvokaten opplyser at det er for tidlig å si hvor de har vært og hva de har sett.

– Jeg har hatt en kort samtale med min klient, og hun har vært i innledende avhør, sier Rød til NTB.

Kvinnen skal i nye avhør søndag.

Ifølge Bergens Tidende har politiet ikke tatt stilling til om hun skal framstilles for varetektsfengsling.

Politiet fikk melding om voldshendelsen i en privatbolig i Sveio klokka 2 natt til lørdag. Ifølge Stavanger Aftenblad fant de både mannen og kvinnen på stedet da de rykket ut.

Foreløpig kan de ikke si noe om bakgrunnen for hendelsen.

Den siktede har fått oppnevnt advokat Elisabeth Rød som forsvarer.

(©NTB)

Flere nyheter: