Menu
ARKIVBILDE: Norsk Tipping

Kvinne i Tysvær ble millionær

En kvinne fra Førresfjorden i Tysvær vant én million kroner i Nabolaget fra Norsk Tipping fredag kveld. Det er første gang at hovedpremien i Nabolaget går til noen i kommunen.

Av Egil M Solberg | 21.02.2020 21:08:18

Pengespill: Det aller heldigste nabolaget denne fredagen befant seg i Førresfjorden i Tysvær kommune.

Det ble en historisk trekning da en millionpremie i Nabolaget for første gang havnet i Tysvær kommune, hvor en kvinne var den heldigste vinneren.

– Sa du 1 million!? Svarte kvinnen da Norsk Tipping ringte.

Det var en glad og overrasket kvinne Norsk Tipping traff i andre enden av telefonen fredag kveld. Hun var først usikker på om det var sant.

– Tuller du? Nei. Er det mulig, er kvinnens første reaksjon.

Etter å ha forsikret kvinnen om at telefonen var reell og summen var virkelig sank det sakte men sikkert inn hos millionvinneren.

– Sa du 1 million? Gurimalla. Oioioi. Det er sånt man ikke tror man skal oppleve noen gang. Dette er veldig surrealistisk, sier kvinnen, som ønsker å være anonym.

Med et bredt spekter av følelser kunne kvinnen likevel forsikre oss om at kveldens millionbeskjed skulle feires.

Tidenes første millionpremie til Tysvær kommune

Det skulle gå fem år før Nabolaget fikk sin første vinner i Tysvær kommune. Fredagens trekning er dermed historisk, og nabolaget i Førresfjorden og Tysvær kommune går inn i historiebøkene.

Siden oppstarten av Nabolaget i 2015, har 29 millionpremier gått til personer bosatt i Rogaland. Dette var altså den 30. millionpremien til fylket og den første til Tysvær.

KILDE: Norsk Tipping

Flere nyheter: