reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Politiet i arbeidet onsdag ettermiddag og kveld på stedet hvor det ble funnet en død kvinne i 60-årene. En mann i 30-årene er siktet for å ha forårsaket dødsfallet på sin egen mor. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Kvinne død i Trondheim – sønn nekter straffskyld

Mannen i 30-årene som er siktet etter at moren ble funnet død i Trondheim onsdag, nekter straffskyld.

Av NTB | 10.09.2020 08:53:02

Kriminalitet og rettsvesen: Politiadvokat Aleksander Tokle opplyser til Nidaros at mannen er siktet for grov kroppskrenkelse med døden til følge. Mannen er 33 år, og hans mor var 60.

– Han er selvfølgelig veldig preget av situasjonen. Hans mor er død, og han er pågrepet. Det er en psykisk påkjenning, sier mannens advokat Torfinn Svanem.

Svanem sier at fengslingsspørsmålet ennå ikke er avklart, men sier hans klient nekter straffskyld, uten at advokaten vil gå i nærmere detalj på hvorfor.

Politiet i Trøndelag opplyser i en pressemelding at de er i startfasen av en større etterforskning, og at det vil bli foretatt avhør av siktede og vitner torsdag. Det blir i tillegg gjort undersøkelser på åstedet.

– Det vil bli tatt stilling til eventuelt varetektsfengsling i løpet av dagen. I den forbindelse er det også naturlig å vurdere siktelsen, sier påtaleansvarlig i saken Aleksander Tokle i Trøndelag politidistrikt i en pressemelding.

(©NTB)

Flere nyheter: