Menu
Kurt Maflin er klar for snooker-VM, der han i fjor gjorde furore på sin vei til kvartfinale. Foto: Nigel French, PA via AP / NTB

Kurt Maflin klar for snooker-VM

Den norske snookerspilleren Kurt Maflin tok seg helskinnet gjennom kvalifiseringen og er klar for hovedturneringen i årets VM i Sheffield.

Av NTB | 13.04.2021 20:34:08

Sport: Det ble klart da han slo engelske Robert Milkins 10-4 tirsdag. Han var den første som tok seg videre fra kvalifiseringen. Selve VM-turneringen innledes lørdag.

Maflin var 9.-seedet blant kvalifiseringsspillerne. Han gikk inn i kvalifiseringen i den tredje av fire runder og slo der walisiske Jak Jones 6-4.

Nå venter 16-delsfinale i VM mot en seedet spiller. Trekningen skjer torsdag. Kampene i 1. runde avgjøres i best av 19 partier og avgjøres for det meste over to dager, i tiden 17. til 21. april.

Tradisjonen tro skal tittelforsvareren spille første kamp. Det er Ronnie O’Sullivan, som ble verdensmester for sjette gang.

I fjor imponerte Maflin stort ved å ta seg helt til kvartfinale i VM, som på grunn av koronapandemien ble utsatt til august.

(©NTB)

Flere nyheter: