Menu
Tyrkias nye landslagssjef Stefan Kuntz var klar over at Norge hadde en ny dødballtrener, men greide ikke å hindre at seieren glapp på et dødballmål. Foto: Terje Pedersen / NTB

Kuntz: – Vi rykket ut for sent

Tyrkias nye landslagssjef Stefan Kuntz gjorde det på pressekonferansen etter 1-1-kampen mot Norge klart at han var fullstendig klar over Norges nye dødballguru.

Av NTB | 09.10.2021 09:23:51

Sport: – Vi rykket ut for sent, sa han om situasjonen som førte til Norges utligningsmål.

Bernardo Cueva har jobbet med det norske laget bare noen dager, men bidro til en scoring som kan vise seg særdeles verdifull.

– Vi fikk en god start, gjorde det vi hadde planlagt og fikk ledermålet. Men etter det mistet vi kontrollen. Norge utfordret oss, sa Kuntz.

– Vi gjorde noen endringer ved pause og fikk kontroll på kampen i begynnelsen av 2. omgang. Vi beholdt den en stund, men Norge fikk noen sjanser. Vi må si oss tilfreds med uavgort.

Kuntz ble ansatt etter at Senol Günes fikk sparken da Tyrkia tapte 1-6 for Nederland forrige måned. Målet hans er å ta Tyrkia til landets første VM-sluttspill siden 2002 (da de med Günes som sjef tok bronse).

– Jeg gjorde det jeg kunne på de tre dagene jeg hadde med troppen. Nå blir det viktigste å ta ni poeng på de tre neste kampene. Det må til dersom døren åpnes igjen, sa han.

Tyrkia møter gruppas tre dårligste lag i de tre siste kampene og vil med full pott i de kampene være garantert 2.-plass i gruppa om Norge (som ventet) taper for Nederland i siste kamp.

(©NTB)