Menu
Kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby (V) stilte mandag på en pressekonferanse for å svare på spørsmål for barn. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Kunnskapsministeren lover avgangselever eksamenssvar i neste uke

Det er ikke klart hva som skjer med eksamen og fagprøver for elever og lærlinger. Kunnskapsminister Guri Melby (V) sier at det vil komme svar i neste uke.

Av NTB | 20.03.2020 10:46:43

Medisin og helse: – Vi jobber med å avklare eksamen og fagprøver for elever og lærlinger og tar sikte på å komme med en avgjørelse om eksamen i løpet av neste uke, sier Melby til Budstikka.

Hun understreker at alle elever i grunnskolen og videregående opplæring vil få vitnemål selv om eksamener skulle bli avlyst.

– Det viktigste for oss nå er at opplæringen legges opp på en måte slik at alle kan få en standpunktkarakter i fagene sine denne våren og blir forberedt til eventuelle eksamener, sier kunnskapsministeren videre.

Fredag har norske skoler og barnehager vært stengt i en uke på grunn av koronaviruspandemien. I perioden skolene er stengt, får elever og studenter digital undervisning hjemme.

(©NTB)

Flere nyheter: