Menu
Kunnskapsminister Guri Melby (V) måtte gå i karantene etter at det ble påvist koronautbrudd i barnas barnehage. Mandag kveld viste statsråden derimot til en negativt koronatest og bekrefter at hun kunne avslutte karantenen. Foto: Terje Pedersen / NTB

Kunnskapsminister Guri Melby er ute av karantene

Kunnskapsminister Guri Melby (V) skriver mandag kveld at hun er ute av karantene etter et smitteutbrudd i barnehagen der barna hennes går.

Av NTB | 08.03.2021 23:09:08

Medisin og helse: Like før klokka 22 mandag skriver Melby selv på Instagram at koronatesten var negativ. Hun bekrefter til NTB at hun nå er ute av karantene etter et smitteutbrudd i barnehagen der barna går fredag.

– Heldigvis negativ koronatest, skriver Melby.

– Det stemmer at karantenen er over, skriver statsråden til NTB.

Hele familien måtte i karantene etter at utbruddet ble kjent. I utgangspunktet skulle alle være i karantene hele uka med mindre de fikk en negativ test og det ikke kom flere smittetilfeller blant dem barna hadde vært i kontakt med de siste dagene.

– Jeg tror nok vi som har barn i barnehage og skole, bare må forberede oss på flere perioder i karantene framover, med nye, strengere regler, sa hun i forbindelse med at hun måtte gå i karantene.

(©NTB)

Flere nyheter: