Menu
Kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen (Ap) inviterer til kulturen, idretten og frivilligheten til dialogmøte. I februar kommer en ny vurdering av tiltakene retter på kultur, idrett og andre fritidsaktiviteter. Foto: Terje Bendiksby / NTB

Kulturministeren inviterer til kulturen, idretten og frivilligheten til nytt møte

Kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen (Ap) inviterer mandag kulturen, idretten og frivilligheten til møte om koronasituasjonen.

Av NTB | 21.01.2022 19:21:14

politikk: På møtet kan den som vil, både komme med kommentarer og stille spørsmål om reglene som gjelder for smittevern nå, opplyser Kultur- og likestillingsdepartementet i en pressemelding.

14. januar presenterte regjeringen lettelser i smitteverntiltak med betydning for blant annet kulturlivet og idretten, og denne uken åpnet de for flere i publikum på arrangementer med faste tilviste plasser. Mange aktører mener likevel reglene er altfor strenge.

En ny vurdering av smittetallene er varslet i starten av februar. I mellomtiden skriver departementet at de ønsker en god og tett dialog for å finne gode løsninger for kulturen, idretten og frivilligheten.

(©NTB)

Flere nyheter: