Menu
Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit hadde torsdag videomøte med Bymisjonen og fikk en orientering om situasjonen. På bildet øverst fra venstre: assisterende generalsekretær Johannes Heggland, hovedverneombud Ellen Nykaas, generalsekretær Adelheid Firing Hvambsal i Kirkens Bymisjon og kronprinsparet. Foto: Maren Kvikshaug/Det kongelige hoff / NTB scanpix

Kronprinsparet møtte Kirkens Bymisjon i videomøte

Koronakrisen har ført til store endringer i måten Kirkens Bymisjon jobber på. Torsdag hadde de videomøte med kronprinsparet, som hyllet dem for innsatsen.

Av NTB | 02.04.2020 20:17:07

Religion og livssyn: Bymisjonen fikk skryt fra kronprinsparet, som ga organisasjonen skryt for innsatsen med å ivareta de svake i samfunnet gjennom koronakrisen.

– Det er ofte de gruppene som i utgangspunktet er mest sårbare, som også er de som er mest utsatt i en krise. Da er det viktig at organisasjoner som deres, er der ute og gjør en ekstra innsats for dem som trenger det mest, sa kronprins Haakon.

Bymisjonen driver nå mer oppsøkende arbeid, ved å møte folk digitalt eller ansikt til ansikt. I Oslo er det blitt satt inn en egen suppesykkel, som leverer mat hjem til eldre som tidligere møttes på seniorsenteret.

(©NTB)

Flere nyheter: