reklame for Sheiken Bowling
Menu
Magnus Krog er klar for kombinertrenn igjen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Krog tilbake i verdenscupen

Kombinertløper Magnus Krog er klar for verdenscupkonkurranse for første gang siden han falt i Falun i november.

Av NTB | 07.01.2020 12:39:42

Sport: 32-åringen fra Høydalsmo er en av åtte utøvere som Norges Skiforbund sender til italienske Val di Fiemme i helgen. Der skal det konkurreres i to individuelle renn og lagsprint.

– Det blir bra med renn igjen. Jeg gleder meg til sesongdebut etter å ha fulgt de første rennene foran TV-en. Formen er jeg selvfølgelig spent på, men jeg har fått god matching på treningene. Nivået er det ikke noe å si på, sier Krog med henvisning til den fenomenale innsatsen til de norske kombinertherrene i vinter.

Jarl Magnus Riiber har vunnet seks av sju renn, og det har i tillegg blitt en rekke i norske pallplasser.

– Det har rett og slett vært imponerende å følge mine lagkamerater i sesongstarten, og jeg vet hva som skal til for å kjempe i toppen, sier Krog.

Han mistet kontrollen etter landing og falt under NM-hoppdelen i Falun i november. Krog pådro seg en smell i nakken, men var relativt raskt tilbake i trening.

I verdenscupen sammenlagt er fire av de fem øverste utøverne nordmenn. Riiber leder foran Jørgen Graabak, mens Jens Lurås Oftebro er nummer fire og Espen Bjørnstad nummer fem.

Jarl Magnus Riiber (Heming), Einar Lurås Oftebro (Jardar), Espen Andersen (Lommedalen), Jørgen Graabak (Byåsen), Espen Bjørnstad (Byåsen), Kasper Moen Flatla (Jardar), Jens Lurås Oftebro (Jardar), Magnus Krog (Høydalsmo).

(©NTB)

Flere nyheter: