Menu
Julian Kristoffersen og hans Salernitana nærmer seg opprykk til Serie A. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB

Kristoffersen nærmere opprykk med Salernitana

Julian Kristoffersen og lagkameratene i Salernitana er på opprykksplass to runder før slutt i Serie B etter en dramatisk borteseier tirsdag.

Av NTB | 04.05.2021 18:54:45

Sport: Opprykkskampen på nivå to i italiensk fotball går inn i sin avgjørende fase, og Selernitana er på den viktige 2.-plassen bak suverene Empoli takket være en straffescoring på overtid i 2-1-seieren over Pordenone.

Kristoffersen ble byttet inn rett før full tid og var med i de dramatiske overtidsminuttene som ga tre gule kort og vinnermålet. Gennaro Tutino scoret etter at han selv ble felt av Alberto Barison.

Salernitana er to poeng foran Monza og Lecce, som er rivalene i kampen om den andre direkte opprykksplassen. Monza slo Lecce 1-0 tirsdag.

Dennis Johnsen var involvert i begge scoringene da Venezia hentet opp to mål og spilte 2-2 borte mot Pisa. Han regisserte angrepene som førte til Youssef Malehs redusering og til straffesparket Francesco Forte satte inn på overtid. Venezia er seks poeng bak Salernitana og må nøye seg med opprykkskvalifisering.

Empoli er klar for opprykk etter sin 4-0-seier over Cosenza. Laget er sju poeng foran Salernitana og dermed vinner av Serie B.

(©NTB)

Flere nyheter: