Menu
Henrik Kristoffersen fikk det ikke til å klaffe i førsteomgangen i slalåmrennet i Zagreb søndag. Foto: Gabriele Facciotti / AP / NTB scanpix

Kristoffersen langt bak i slalåmrennet i Zagreb

Henrik Kristoffersen er blant favorittene i søndagens slalåmrenn i Zagreb, men Rælingen-utøveren skuffet i 1.-omgangen og ligger på en foreløpig 19.-plass.

Av NTB | 05.01.2020 15:24:39

Sport: Kristoffersen har vunnet de to tidligere slalåmrennene i inneværende verdenscupsesong, men vil få det tøft med å fullføre hattricket.

Før finaleomgangen har 25-åringen 1,48 sekunder opp til ledende Ramon Zenhäusern. Kristoffersen tapte gradvis mer og mer tid nedover slalåmbakken i den kroatiske hovedstaden og måtte ta til takke med en beskjeden plassering halvveis i rennet.

Sebastian Foss Solevåg startet nokså greit, men tapte en del tid på slutten. Sunnmøringen var i mål 1,62 sekunder bak Zenhäusern og ligger på 25.-plass.

Mye tid tapte også Jonathan Nordbotten. 30-åringen var i mål hele 2,68 sekunder bak ledende Zenhäusern i 1. omgang og endte på 41.-plass. Han må dermed se finaleomgangen fra sidelinjen.

Timon Haugen kom seg akkurat med til finaleomgangen med sin 30.-plass. Han har 1,96 sekunder opp til ledelsen.

Leif Kristian Nestvold-Haugen hektet og fikk følgelig ikke kjøre i to omganger. 32-åringen lå faktisk foran Zenhäusern ved første mellompassering.

(©NTB)

Flere nyheter: