reklame for Sheiken Bowling
Menu
Marthe Kristoffersen fortsetter som regionlagstrener i Innlandet. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Kristoffersen fortsetter som regiontrener

Marthe Kristoffersen har vært hyppig nevnt som kandidat til å bli landslagstrener i langrenn. Mandag ble det bekreftet at hun fortsetter i region Innlandet.

Av NTB | 11.05.2020 20:17:37

Sport: Geir Endre Rogn ga seg som trener for kvinneandslaget etter sesongen som gikk, og Norges Skiforbund jakter på treneren som skal erstatte ham i jobben i tospann med hovedtrener Ole Morten Iversen.

Så sent som i helgen dukket Marthe Kristoffersens navn opp i nyhetssaker om den ledige trenerjobben.

Skiforbundet har lyst ut den ledige trenerstillingen for to år, og søknadsfristen er satt til torsdag denne uken.

Det blir etter alt å dømme ikke Kristoffersen som Iversen får med seg som trener for langrennskvinnene. Hun har opparbeidet seg et godt rykte som trener for skiforbundets regionsatsing i Innlandet og fortsetter i den jobben.

«Teamet har hatt stor suksess med sitt fokus på gode, daglige treninger på Lillehammer og er glade for at de fortsetter med en trener med bred erfaring som utøver på høyt nivå», heter det i en pressemelding om neste sesong laguttak der 30-åringen står oppført som trener.

Ifølge Aftenposten er de tidligere landslagsløperne Ola Vigen Hattestad og Thomas Alsgaard blant navnene som nevnes i forbindelse med den ledige trenerjobben for landslagskvinnene.

Kristoffersen var selv landslagsløper i en årrekke. Hun har blant annet vært på seierspallen i verdenscupen seks ganger.

(©NTB)

Flere nyheter: