reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Alexander Kristoff innledet sesongen onsdag. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Kristoff slått av nederlandsk spurtkanon i Spania

Nederlandske Dylan Groenewegen vant massespurten på første etappe av sykkelrittet Volta a la Comunitat Valenciana onsdag. Alexander Kristoff ble nummer tre.

Av NTB | 05.02.2020 16:16:14

Sport: Onsdagens 180 kilometer lange åpningsetappe fra Castelló til Vila-Real endte som ventet med samlet spurt om seieren. Der var spurtsterke Groenewegen den sterkeste.

Alexander Kristoff satt godt med framme i feltet på de siste kilometerne og leverte også en meget solid spurt. På målstreken hadde han likevel to konkurrenter foran seg.

Quick-Step-rytter Fabio Jakobsen ble nummer to.

Carl Fredrik Hagen skulle syklet etapperittet, men han kom ikke til start. Hans lag Lotto Soudal opplyser at nordmannen har pådratt seg en virusinfeksjon.

– Det er ingen dramatikk, kun et lett virus som gjør at kroppen ikke er helt i vater. Jeg tar ingen sjanser på denne tiden av året. Jeg håper å være raskt tilbake i trening og forberede meg til UAE Tour, sier Hagen selv til procycling.no.

Volta a la Comunitat Valenciana består av fem etapper. Torsdagens 2. etappe fra Torrent til Cullera er 181 kilometer lang.

(©NTB)

Flere nyheter: