Menu
Verken Haugesunds Martin Samuelsen (foran) eller Kristiansunds Jesper Isaksen maktet å score søndag.Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

0-0 på Haugesund stadion

Haugesund og Kristiansund delte poengene etter 0-0 og en svært sjansefattig kamp på Haugesund stadion søndag.

Av NTB | 19.05.2019 20:04:40

Sport: Dermed fortsetter Kristiansund rekken av ubeseirede kamper. Bortelaget hadde vunnet de tre siste kampene sine og har ikke tapt på seks kamper. Klubben står med 17 poeng og blir værende på 5.-plass, fem poeng bak serieleder Odd.

Også Haugesunds rekke ble forlenget etter 0-0. Hjemmelaget har fire strake kamper uten tap og ligger på 8.-plass med 12 poeng.

– Vi skulle helst hatt tre poeng her hjemme, men vi møter et godt lag. Det er en jevn kamp og vi klarer ikke å bikke det i vår favør, sa Haugesund-trener Jostein Grindhaug til Eurosport etter kampen.

Vertene tok føringen fra start, men klarte ikke å omgjøre ballinnehavet til nettkjenning. Begge lag kom til flere cornere uten at det ga de virkelig store sjansene. Etter en tam førsteomgang, måtte begge opp noen hakk for å få scoringen som ville gi tre poeng.

Etter hvilen fortsatte kampen i noenlunde samme spor, og ingen av lagene klarte å skape store farligheter.

Dermed tok begge lag med seg ett poeng. Kristiansund holdt nullen for femte gang på ni kamper denne sesongen.

– Det er et bra bortepoeng, men vi prøvde jo å ta noen muligheter på slutten der. Vi prøvde å gå for det, sa Kristiansunds Bendik Bye.

Haugesund spiller neste kamp mot Mjøndalen 26. mai, og Kristiansund møter Mjøndalen 16. juni.

– Vi springer godt og vi står godt. Vi har trøkk i 90 minutter, men det mangler litt på kvaliteten teknisk på siste tredelen, slo han fast.

Ett minutt på overtid kom KBK-innbytter Torgil Gjertsen til en sjanse inne i sekstenmeteren, men avslutningen ble for svak.

(©NTB)

Flere nyheter: